Welcome, GuestSign InSign Up
Position - / - - Profile

Asia Global Services

Business TypeTrading Company, Buying Office, Agent, Distributor/Wholesaler, Business Service (Transportation, finance, travel, Ads, etc)
Main MarketsEastern Asia
Product/ServiceSupplier Liquid Organic Fertilizer
Business Owner
EmployeesLess than 5 People
RegionMalaysia

Company Introduction

Asia GLOBAL SERVICES adalah syarikat kontraktor penuh bumiputra. Syarikat ini telah ditubuhkan pada 8hb Febuari 2005 di bawah Akta Pendaftaran 1956 dengan No. Pendaftaran Syarikat: MA0087177-W.
Syarikat berstatus Pemilikan Perkongsian dengan pengalaman perkongsian syarikat yang terdahulu. Peneraju Syarikat berhasrat ingin berkembang maju dalam bidang yang diceburi secara langsung selama 22 tahun pengalaman berkhidmat dengan syarikat Jurutera Perunding Kejuruteraan Awam & Struktur (Rekabentuk dan Perkiraan, kerani tapak pengendalian, penyeliaan, penyediaan dan perlaksanaan projek.
Asia GLOBAL SERVICES sedia membuat Kerja-kerja Binaan Am, Mekanikal & Elektrikal, Kejuruteraan Awam & Struktur, Membekal bahan-bahan binaan, Peralatan dan Kelengkapan Jalan Raya, Kemudahan Awam, Perabot, Pakaian, Alat Tulis, Baka ternakan, Benih Tanaman, Perkhidmatan Bersih Taman, Kawasan, Jalan, Bangunan, Lanskap, Menjual dan Membeli barangan terpakai, Menjual dan Membekal Makanan Mentah, Basah, Kering, Bermasak Islam dan Minuman Ringan.

Contact Information

Contact PersonMr. Alhadhar Safrizal
Telephone60-019-6403162
Fax Number60-6-2684591
Website
Post Code47830
AddressF321, Apt. Harmoni, Damansara Damai, Sungai Buloh,, Petaling Jay
Company ReviewsAsia Global Services
No advertising and no spamming please
Your Name
Your Rating
Comment
Asia Global Services no reviews currently
No reviews currently, you may post the first one.
About Us - Contact Us - Privacy Policy - Daily Updates - Report Abuse