Welcome, GuestSign InSign Up
Position - / - - Profile

Clickits - Publicitate online

Business TypeBusiness Service (Transportation, finance, travel, Ads, etc)
Main MarketsEastern Europe
Product/ServicePublicitate Online Moldova, Publicitate On Line Moldova, Publicitate On-Line Moldova, Internet Publicitate Moldova, Internet Reclama Moldova, Banere, Online Advertising Moldova, Mailing Moldova, Publicitate Online, Publicitate On-Line, Publicitate On Line
Business OwnerSergiu Can
Employees5 - 10 People
RegionMoldova

Company Introduction

WWW. Clickits. Md
Ce ofera Clickits?
Advertiserii au un mesaj de promovat, proprietarii de site-uri detin spatii publicitare, iar Clickits stie cum sa initieze SI sa menitna o colaborare prospera intre ei. Clickits ofera posibilitate Advertiserilor sa-SI mareasca impactul campaniilor publicitare, iar Publisherilor sa-SI valorifice traficul.
Advertiser
In prezent, publicitatea online nu este un capriciu cauzat de dezvoltarea tehnologiilor informationale, ci o necesitate pentru a avea o afacere prospera. Odata cu extinderea comunitatii virtuale din Republica Moldova, a crescut nemijlocit SI spatiul publicitar online, insa din lipsa unei gestiuni coerente al acestuia, eficienta sa nu corespunde intotdeauna asteptarilor advertiserilor.
Clickits a creat, special pentru dvs. , o retea de site-uri ce ofera spatii publicitare. Selectarea acestora se face in baza unei popularitati sporite, carora li se efectueaza o analiza complexa a publicului SI eficientei spatiului publicitar.
Clickits este o companie de publicitate online cu ciclu complet, care va asigura o buna desfasurare a procesului de promovare, de la crearea ideii SI pina la analiza eficientei campaniei publicitare.
Publisher
Proprietarii de website-uri, care au o audienta stabila SI doresc sa obtina un venit constant, sunt invitati sa se alature retelei Clickits.
Reteaua Clickits va poate ajuta sa exploatati spatiul publicitar neutilizat de pe site-UL dvs. , cit mai eficient posibil.
In caz ca toate zonele publicitare de pe site sunt utilizate la maximum, reteaua Clickits poate fi partenerul dvs. De incredere in gestionarea acestora, economisindu-va timpul SI energia.
Clickits reprezinta o retea de site-uri, care va ofera posibilitatea de a obtine profit din afacerea dvs. Online.
Noi vom crea SI intretine legatura dintre dvs. SI advertiser. De asemenea, vom insoti acest proces cu servicii de consultanta SI solutii de web dezvoltare.

Contact Information

Contact PersonMr. Sergiu CANDJA
Telephone373-22-9294541
Fax Number373-22-9294541
Website
Post Code2049
AddressStefan Cel Mare, 180, Chisinau, Chisinau, Moldova
No advertising and no spamming please
Your Name
Your Rating
Comment
Clickits - Publicitate online no reviews currently
No reviews currently, you may post the first one.
About Us - Contact Us - Privacy Policy - Daily Updates - Report Abuse